Hai să ne cunoaștem!

Marketing Agrafa  este o echipă orientată către dezvoltarea de oportunități. Te ajutăm să-ți descoperi potențialul afacerii tale prin soluții complete de marketing digital. Suntem aici să-ți propulsăm ideea la un alt nivel, prin tehnici învățate și actualizate încă din 2014, din vremea când aplicam și consolidam procesele interne pentru agrafa.ro

Un lucru care ne diferențiază de restul agențiilor de marketing este acela că, înainte de a-i învăța pe alții cum să-și dezvolte brandul în mediul digital, ne-am pus toate resursele și energia în consolidarea propriei afaceri. Am început să facem SEO, campanii Google Ads, web development și aplicații de management al proceselor interne odată cu primii clienți care au susținut activ Agrafa – printul digital vs. tradițional: ce a marcat evoluția din domeniu.

Însă pentru a ține sub control noile tendințele care au început să lovească spațiul digital din toate părțile în următorii ani, am decis să ne facem propria agenție de marketing. Am început să funcționăm intern sub deviza „Suntem fani digitali la modul general” și, după o scurtă perioadă de timp, am învățat noi trucuri și am dezvoltat diverse strategii prin care am reușit să ne extindem în ciuda concurenței și a performanțelor de care majoritatea agențiilor de marketing dispun în prezent. 

La scurt timp după ce am început să ne conturăm mai bine imaginea de brand în mediul online, au apărut în lanț o serie de reacții pozitive. Ne-am dezvoltat un departament de marketing intern și am hotărât să oferim clienților un portofoliu mai larg de beneficii, care să includă servicii de marketing digital în completarea celor de producție publicitară. Dacă înainte ajutam business-urile să își crească prezența pe piață cu ajutorul materialelor personalizate, acum le oferim și posibilitatea de a se remarca prin strategii de marketing digital. 

Muncă de Echipă

Creștem Rezultate Online

1

Planificare

2

Cercetare

3

Optimizare

4

Resultate

0 +

Clienți

0 +

Proiecte

0 +

Subscriberi

Analiză gratuită

Stabilește o întâlnire scurtă cu noi în care să discutăm despre business-ul tău
și îți vom oferi o strategie de marketing, fără niciun cost implicat.