Google Ads

Este timpul să-ți propulsezi afacerea la un alt nivel cu Google Ads

Cauți cea mai rapidă metodă de a obține vânzări? Dacă vrei ca business-ul tău să prospere în mediul digital, ai nevoie de trafic susținut în motoarele de căutare, de un branding puternic și de rate de conversie ridicate.

Livrăm în mod constant rezultate remarcabile! Vrem să schimbăm modul în care o afacere ta este percepută în online.

            

Efectuarea periodică a auditului Google Ads este importantă, deoarece îți permite să examinezi performanța contului de publicitate Google și să identifici elementele care necesită îmbunătățiri. În practică, un audit Ad Words poate să evalueze într-un timp scurt cât de eficientă a fost proiectată și gândită o campanie, raportând-se la Scorul de Calitate, impresii și  CTR.

Campaniile Google AdWords sunt metoda de promovare online care oferă rezultate imediate și care poate fi folosită în orice strategie de marketing online, alături de alte măsuri durabile în timp, dar care au un impact inițial scăzut. Alege campaniile Google Ads pentru promovarea afacerilor care urmăresc vânzări imediate, brand awareness sau atragerea de noi clienţi.

Există numeroase motive pentru care ar trebui să apelezi la o agenție specializată în Google Ads, mai ales dacă nu ai destul timp să te ocupi de promovarea afacerii tale. Dacă vrei să vinzi mai multe servicii sau produse, să atragi noi clienți sau să lansezi un nou brand, stabilește cu un profesionist PPC toate aceste obiective și vei vedea cum dorințele se transformă în rezultate. 

ASS

Cum te vom ajuta să-ți atingi obiectivele?

a

Analizăm oportunitățile și dezvoltăm împreună campania potrivită obiectivelor tale.

aass

a

Obține rezultate maxime cu bugete reduse la minimum!

a

Avem omul potrivit, la momentul potrivit, pentru ca tu să îți atingi obiectivele Google Ads.

a

Rețeaua de căutare Google este o modalitate eficientă de a obține vânzări cu ajutorul cuvintelor cheie reprezentative și a anunțurilor de tip text. Putem afișa reclame persoanelor care caută în mod activ online produsele și serviciile tale. Te ajutăm noi să-ți setezi obiectivele campaniei și îți arătăm cum poți genera vânzări online prin Google Search Ads.

Shopping Ads funcționează pe baza unui feed de produse care trebuie să țină cont de recomandările Google, în permanență. Prin aceste campanii, vindem produse oamenilor care caută ceea ce oferi, indiferent de locul în care se află. Plata se face numai atunci când utilizatorii dau click pentru a vizualiza site-ul sau pentru a consulta inventarul local. 

Google Display este locul în care potențialii clienți, dar și cei deja existenți, văd produsele tale cu ajutorul anunțurilor grafice. Plasăm bannerele tale pe site-urile vizitate și promovăm afacerea când utilizatorii navighează online, urmăresc videoclipuri pe YouTube, își verifică contul Gmail sau folosesc dispozitive și aplicații mobile.

a

Dacă ai simțit vreodată că ești urmărit constant de o reclamă atunci când navighezi online, cel mai probabil ai fost targetat într-o strategie de remarketing. Apelăm la acest tip de campanii atunci când oamenii intră pe site, dar ies fără să facă o conversie. Ne adresăm utilizatorilor care deja ți-au accesat site-ul și le reamintim ca pot beneficia de noutăți și promoții.

a

Google Video permite crearea de campanii inventive prin care poți aduce mai multă notorietate business-ului și poți crește numărul vizitelor pe site, folosind materiale video care să se plieze pe valorile brand-ului tău. Acum te poți adresa publicului și poți interacționa direct cu acesta pe YouTube și prin intermediul partenerilor video Google.

a

Servicii de Promovare prin Facebook Ads

Îți arătăm noi cum să îți îmbunătățești prezența în mediul online 

aa

asd

De ce să alegi serviciile Marketing Agrafa?

asd

Te ajutăm să-ți descoperi potențialul afacerii tale prin soluții complete de marketing digital. Suntem aici să-ți propulsăm ideea la un alt nivel, prin tehnici învățate și actualizate încă din 2014, din vremea când aplicam și consolidam procesele interne pentru agrafa.ro

Lucrăm cu tine, nu pentru tine!

Suntem fani digital la modul general, print digital, marketing digital… orice digital! Dacă înainte ajutam business-urile să își crească prezența pe piață cu ajutorul materialelor personalizate, acum le oferim și posibilitatea de a se remarca prin strategii de marketing digital.

Cu profesionalism și integritate, livrăm rezultate imediate!

Un lucru care ne diferențiază de restul agențiilor de marketing este acela că, înainte de a-i învăța pe alții cum să-și dezvolte brandul în mediul digital, ne-am pus toate speranțele, resursele și energia în consolidarea propriei afaceri.

Vrem să aflăm mai multe despre obiectivele tale.

a

WhatsApp Chat